marți, 3 ianuarie 2012

servicii de pregatire si supraveghere copii clasele I-VIII

Echipa noastra de cadre didactice va ofera si servicii de pregatire si supraveghere copii clasele I-VIII.
Abordam diferentiat orice experienta de invatare a copilului dumneavoastra. Acest lucru este posibil datorita grupelor de lucru de 8 - 10 elevi, organizate pe clase (clasa I, a II a, etc.)
Programul centrului este 12.00 ◊ 19.00, iar la cerere se poate asigura supravegherea pana la orele 20.00. Pe perioada vacantelor scolare programul de activitate se va stabili de comun acord cu parintii Dotari corespunzatoare desfasurarii activitatilor de tip scolar si extra-curriculare (biblioteca scolara, mijloace de invatamant audio - video, retea calculatoare, orga electronica, jocuri si materiale didactice, etc.); Suntem deschisi la orice propunere de organizare a activitatii care ar fi in beneficiul copilului dumneavoastra. O echipa tanara de cadre didactice specializate va ofera servicii de pregatire scolara si supraveghere pentru copilul dumneavoastra la standarde ce corespund celor mai inalte exigente. Asiguram conditii excelente de desfasurare a activitatilor recreative, de pregatire scolara sau optionale: - sali de clasa luminoase si spatioase, amenajate cu mobilier didactic, dotate cu materiale didactice si mijoace de invatamant corespunzatoare;
ACTIVITATI DE RELAXARE SI RECREERE:
- Auditii muzicale; bune maniere; educatie rutiera; jocuri si activitati sportive in aer liber; pictura; jocuri educative; vizionare de filme adecvate varstei, auditie de povesti/ povestiri;
 ACTIVITATI OPTIONALE:
- Engleza zilnic; - Arte plastice 1 h/ saptamana; - Dans sportiv 1 h/ saptamana; - Muzica 1 h/ saptamana; - Actorie 1 h/ saptamana; - Initiere calculator 1 h/ saptamana. Taxa este diferentiata in functie de programul pentru care optati pentru copilul dumneavoastra:
A. Programul scurt intre orele 12.00 - 16.30, costa 10 lei/ora.
B. Programul lung intre orele 12.00 - 19.00, costa 13 lei/ora.
Pentru cei interesati de supravegherea copilului cu varsta intre 2-7 ani va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu