marți, 8 noiembrie 2011

CURSURI LIMBA ENGLEZA

1. CURSURI DE ENGLEZA GENERALA

   Sunt 3 nivele obisnuite de studiu, conform Cadrului Comun European al Limbilor de la incepator-elementar ( A1-A2) la intermediar (nivelul B) si avansati (nivelul C). Pentru cursantii de nivel avansat se ofera cursuri specializate sau pregatitoare pentru examene, urmate de sustinerea examenului de limba si acordarea de atestate sau certificate recunoscute international.

2. CURSURI PREGATITOARE PENTRU EXAMENE

Aceste cursuri va pregatesc fie pentru obtinerea unui certificat Cambridge: FCE (First Certificate in English); CAE (Certificate in Advanced English); TOEFL, IELTS pentru emigrare, LCCI pentru limbaj specializat pe domenii economice si de afaceri, fie un certificat ECL pentru cunostinte generale de limba pe 4 niveluri.

3. CURSURI PENTRU COPII SI ADOLESCENTI

1. Prescolari ( 4-7 ani)
2. Juniori: cls. I - IV (6 - 9 ani)
3. Seniori: cls. V-VIII. (10 - 14 ani)
4. Adolescenti - liceeni ( 15 - 18 ani)

DESCRIERE CURS PRESCOLARI

Continutul cursurilor:
Cursurile pentru copii de 4-7 ani sunt special construite pentru introducerea primelor notiuni de limba engleza intr-o maniera adecvata acestui segment de varsta si pe care copii sa o considere atragatoare si distractiva. Limba este prezentata pornind de la un ansamblu de subiecte pe diferite teme relevante pentru prescolari si copii de clasa I, prin folosirea unei metodologii care reflecta interesele si abilitatile copiilor.Internetul si jocurile pe calculator, cantecele si jocurile de rol, serbarile, excursiile si taberele sunt tot atatea ocazii in plus pentru a oferi invatarea limbii intr-un timp cat mai scurt.

DESCRIERE CURS JUNIORI -SENIORI

Continutul cursurilor:
La categoria de varsta 8-10 ani, cursurile sunt concentrate pe formarea unor abilitati lingvistice de baza, care combina instruirea de tip didactic cu formarea unor deprinderi sociale de comunicare si colaborare. La grupul de varsta 14-17 se insista pe perfectionarea acestora sau pe acoperirea nevoilor individuale acolo unde sunt probleme.

Cum se progreseaza:

Copiii sunt stimulati sa faca progrese rapide si sunt evaluati periodic de catre profesori. Metodele noastre de evaluare includ :

• test de plasare inainte de inceperea cursului (unde e cazul)
• exersarea abilitatilor de conversatie si ascultare, citit, scris
• exersarea gramaticii
• teste intermediare de evaluare a progresului, orale sau scrise
• test final
• tema pentru acasa
• lecturi suplimentare obligatorii
• proiecte pe diferite teme


La nivelul seniorilor se adauga:

• Intocmirea de eseuri
• Discutii pe anumite texte
• Dialoguri si interviuri


DESCRIERE CURS PENTRU ABSOLVENTII DE LICEU

Pentru absolventii de liceu se organizeaza la cerere si cursuri de pregatire pentru bacalaureat sau admiterea in invatam
antul superior.

DESCRIERE CURS PENTRU EXAMENE JET-SET

Centrul nostru poate organiza si cursuri de pregatire si sesiuni de examene pentru aceste categorii, respectiv JET-SET (Junior-Senior English Tests) cu posibilitati de obtinere a unui atestat international de competenta lingvistica. Prima serie de 8 copii au obtinut rezultate foarte bune la aceste examene.

Colaboratorii nostri sunt profesori calificati, cu experienta, care asigura copiilor dumneavoastra placerea, increderea si succesul in invatarea limbilor straine. Noi supraveghem cu grija progresul tinerilor si prezenta lor la cursuri si prin intalnirile periodice cu parintii in cadrul asistentei la ore.

4. CURSURI DE ENGLEZA SPECIALA

In aceasta categorie va oferim cursuri profesionale de tipul English for Business English, English for Tourism, Accounting (Contabilitate), toate finalizate cu un examen si cu acordarea unui certificat recunoscut international de catre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A LONDREI (LCCI)

5. CURSURI DE ENGLEZA PENTRU COMPANII

La cerere organizam cursuri de engleza generala pentru companii, urmand ca la atingerea unui nivel de cel putin mediu , sa poata opta pentru unul din cursurile de engleza speciala. Durata si frecventa cursurilor este data de ritmul in care se doreste invatarea limbii.
Pretul este cel din sectiunea Tarife, cu mentiunea ca la organizarea mai multor grupe de 8 persoane, se acorda reduceri promotionale.

6. AUDIT LINGVISTIC

Pentru firmele si institutiile care doresc sa testeze cunostintele de limba engleza ale angajatilor, se pot organiza sesiuni de evaluare a competentei lingvistice. Formatul sesiunilor este cel al interviului in care se testeaza atat competentele de comunicare orala cat si scrisa. Durata este de 3 ore.
Acestea se organizeaza la sediul centrului nostru sau la sediile institutiilor respective. Pretul unui audit/ persoana este de 50 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu