marți, 8 noiembrie 2011

STRUCTURA CURSURILOR

 1. Prescolari (4-7 ani)
    2. Juniori: cls. I-IV (6-9 ani)
    3. Seniori: cls. V-VIII. (10-14 ani)
    4. Adolescenti - liceeni (15-18 ani)

Grupele de studiu: Grupele sunt de 4-10 cursanti, organizate pe categorii de varsta si nivel de cunostinte.

Durata cursurilor: pe parcursul intregului an scolar.

Structura cursurilor :

- 2 sedinte saptamanale de 1 ora, de luni pana vineri, pe tot parcursul zilei sau
- 2 sedinte saptamanale de 1,5 ore fiecare la categoria 4.

Nota: Durata unei ore de curs este de 50 de minute;
Cursurile se adreseaza atat incepatorilor care doresc sa invete o noua limba straina, cat si celor care doresc sa-si completeze cunostintele dobandite la scoala. Pentru elevii din clasele IV si VIII se pot organiza cursuri in vederea admiterii in clasele intensive sau bilingve.

Programa este astfel structurata, incat sa permita copiilor prezentarea la examenele JET-SET organizate de LCCI pentru copii intre 8 si 16 ani. Elevii vor fi monitorizati cu grija, iar parintii vor fi informati permanent despre rezultatele si comportamentul copiilor si sunt invitati sa participe la lectii, o data pe semestru.

NIVEL: incepatori si avansati

CATEGORII DE VARSTA: copii si adulti

GRUPE DE STUDIU:
O grupa este formata din 4 pana la 9 participanti, organizate pe categorii de varsta si nivel de cunostinte La cerere se pot organiza cursuri individuale sau in in grup restrans.

DURATA SI STRUCTURA CURSURILOR:
- Durata cursurilor. Pentru parcurgerea unui nivel sunt necesare intre 30 ore si 60 ore, in functie de frecventa cursurilor pe saptamana.
- Structura cursurilor
      - pentru copii: 2 sedinte de cate 1 ora pe saptamana
      - pentru adulti: 2 sedinte de cate 2 ore saptamanal sau 1 sedinta de 2 ore pe saptamana (in functie de dorintele si timpul cursantilor)
Nota: durata unei ore de curs este de 50 de minute la copii si 60 minute la adulti.
TESTAREA:
Inainte de inceperea activitatii didactice se va face o testare preliminara (teste de plasament), cu exceptia celor neinitiati, pentru a stabili nivelul de cunostinte al cursantilor si repartizarea acestora in grupe cat mai omogene. Evaluarea este gratuita.

CERTIFICARE:

La terminarea unui nivel, se poate trece intr-unul superior. La finele cursului, participantii de la +16 ani pot sustine un examen cu certificare europeana la unul din nivelurile recomandate de catre profesor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu